dimarts, 26 d’abril del 2011

ACTIVITAT 9 TREBALLEM LA MEMORIA

Nom de l'activitat: Treballem la memòria.
Edat dels infants: De 18 a 24 mesos.
Material: El conte de la granja animada.
Durada:   20 - 30 minuts.


Objectius:
. Desenvolupar la memòria
. Diferenciar els animals del conte
. Identificar cada animal del conte amb el seu so
 

Desenvolupament de la activitat:
Els nens estaran asseguts amb rotllana, es comença ha explicar el conte de la granja animada. És un conte on explica que uns nens el Bernat i la Mariona, fills de la Carme i el Miquel tenen una granja que hi ha tota mena d'animals: Caballs, Vaques, Pollets, Gallines, el Gall (que cada mati els desperta amb el seu cant), Conills, Patos, Pavos, Gossos, Gats etc...
També hi ha una vasa que hi ha granotes i a la nit ens dormim amb els seus cants.
En cada fulla del conte hi ha la figura d'un animal i a la cua de cada animal hi ha un gomet roig que quan s'apreta fa el soroll del animal, quan expliquen el conte i ensenyen als nens el animal de la pagina apretem la cua i fa el sorroll, llavors preguntem, per exemple: Quin soroll fa el gall? Quiquiriqui, quiquiriqui,.... intentem que el nen repeteixi el soroll i desprès passem a un altre animal.
Quan acaben el conte intentarem que el nen repeteixi algún soroll ensenyar-li un animal i aixì podrem comprovar si el nen se'n recorda.
Per finalitzar posarem una canço i ensenyarem com tots els animals ballen i s'ho passen molt bé, per que són molt amics, s'estimen molt i no és barallen mai.

1 comentari:

  1. Hola Rosa!!!
    crec que la teva activitat que has fet es molt ben adequada. a mi m'agradat molt.

    ResponElimina